Service af eltavler

Vi udfører service på alle typer eltavler og fordelingstavler i hele landet. Hos Rebild Tavleteknik er vores kunder i fokus, og vi tilbyder en bred vifte af serviceaftaler såvel som rådgivning om tavler til blandt andet installatører og ingeniører på diverse byggeprojekter.

Bygger om i dine tavler med det rette udstyr

Som en del af vores serviceydelser kører vi ud til kunder i hele landet og bygger om i tavlerne. Vi råder over det rette værktøj, som giver os mulighed for at udføre arbejde, der kræver særligt udstyr, som mange installatører ikke har. Det kan blandt andet være at presse kabelsko på forsyningskablerne til tavlerne, som kræver et værktøj, som få installatører investerer i.

Test af maksimalafbryder og eltavler

Rebild Tavleteknik A/S kan varetage det årlige tjek af kortslutningsudløser, så du er sikret, at din maksimalafbryder fungerer optimalt, og at tavlerne lever op til alle nationale sikkerhedsregler.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning

Uanset om du har brug for servicetjek, ombygning af eksisterende tavler eller udskiftning til ny tavle, går vi til opgaven med mange års erfaring, stor ekspertise og et højt serviceniveau. Vi sætter altid kundens behov og ønsker i fokus, og vi vejleder dig i det rette valg til netop dit projekt.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os