Eltavle, maskintavle og gruppetavle m.m.

Vi producerer, monterer og rådgiver om mange forskellige typer tavler

Hos Rebild Tavleteknik producerer, udskifter og rådgiver vi om diverse tavler og eltavler for elinstallatører og andet erhverv i hele Danmark. Vi har mange års erfaring og fagekspertise inden for fordelingstavler, gruppetavler, styretavler, maskintavler m.m. til bolig, industri, fabrikker, sygehuse og kontorbyggerier. Kort fortalt løser vi alle opgaver indenfor montering og udskiftning af  eltavle for din virksomhed.

Se nogle af de typer tavler, vi arbejder med og producerer i listen til højre.

Udskiftning af tavler

Skal du bruge en ny fordelingstavle, gruppetavle eller eltavle? Eller er det måske tid til en udskiftning af den gamle tavle eller elementer i den eksisterende konstruktion? Hos Rebild Tavleteknik A/S er vi leveringsdygtige i EU godkendte eltavler i høj kvalitet til alle formål, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en ny tavle, som passer til netop din virksomhed. Hvis du ikke er på jagt efter en ny tavle, kan du læse mere om vores serviceaftaler her, hvor vi står for kontrol samt kvalitets- og sikkerhedstjek af eksisterende tavler.

Du er i fokus hos Rebild Tavleteknik

Det er vigtigt for os at sætte os ordentligt ind i vores kunders behov, så vi kan rådgive bedst muligt. Udvalget af tavletyper er stort, og for hver tavle er der en lang række sammensætningsmuligheder af komponenter. Derfor tilbyder vi at komme ud til kunden og gennemgå de forskellige løsningsmuligheder og eventuelt eksisterende eltavle. På den måde finder vi altid den bedste ordning-

Kontakt os for at høre mere om vores tavler og tavleløsninger

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed? Vi tilbyder rådgivning gennem hele forløbet, og det gælder også uforpligtende rådgivning, inden vi præsenterer det skræddersyede tilbud. Kontakt os på 98 38 06 66 for at høre mere.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os