Eltavler

Vi producerer, udskifter og rådgiver om eltavler for elinstallatører og andet erhverv i hele Danmark. Vi har mange års erfaring og fagekspertise inden for fordelingstavler, gruppetavler, styretavler, maskintavler m.m. til bolig, industri, fabrikker, sygehuse og kontorbyggerier. Kort fortalt løser vi alle opgaver indenfor eltavler.

Udskiftning af eltavle

Er det tid til en ny eltavle eller måske udskiftning af eltavle eller elementer i den eksisterende konstruktion? Hos Rebild Tavleteknik A/S er vi leveringsdygtige i EU godkendte eltavler i høj kvalitet til alle formål, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en ny eltavle, som passer til netop din virksomhed. Hvis du ikke er på jagt efter en ny eltavle, kan du læse mere om vores serviceaftaler her, hvor vi står for kontrol samt kvalitets- og sikkerhedstjek af eksisterende tavler.

Kunden i fokus

Det er vigtigt for os at sætte os ordentligt ind i vores kunders behov, så vi kan rådgive bedst muligt. Udvalget af tavletyper er stort, og for hver tavle er der en lang række sammensætningsmuligheder af komponenter. Derfor tilbyder vi at komme ud til kunden og gennemgå de forskellige løsningsmuligheder og eventuelt eksisterende eltavler. På den måde finder vi altid den bedste ordning.

Kontakt os for at høre mere om eltavler

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed? Vi tilbyder rådgivning gennem hele forløbet, og det gælder også uforpligtende rådgivning, inden vi præsenterer det skræddersyede tilbud. Kontakt os på 98 38 06 66 for at høre mere.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os