Produktion og udskiftning af eltavle samt installation af ny eltavle

Vi tilbyder også rådgivning og projektering

Vi producerer, udskifter og rådgiver om montering og projektering af ny eltavle for elinstallatører og andet erhverv i hele Danmark. Vi har mange års erfaring og fagekspertise inden for fordelingstavler, gruppetavler, styretavler, maskintavler m.m. til bolig, industri, fabrikker, sygehuse og kontorbyggerier.

Kort fortalt løser vi alle opgaver indenfor eltavler. Og vi kan også hjælpe dig med rådgivning og projektering, når du skal stå for udskiftning af eltavle eller installere en helt ny.

Ny eltavle eller udskiftning af eltavle til erhverv

Er det tid til en ny eltavle eller måske udskiftning af eltavle eller elementer i den eksisterende konstruktion? Hos Rebild Tavleteknik A/S er vi leveringsdygtige i EU godkendte eltavler i høj kvalitet til alle formål. Og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en ny eltavle, som passer til netop din virksomhed. Hvis du ikke er på jagt efter en ny eltavle, kan du læse mere om vores serviceaftaler her, hvor vi står for kontrol samt kvalitets- og sikkerhedstjek af eksisterende tavler.

Kunden i fokus

Det er vigtigt for os at sætte os ordentligt ind i vores kunders behov, så vi kan rådgive bedst muligt.

Udvalget af tavletyper er stort, og for hver tavle er der en lang række sammensætningsmuligheder af komponenter. Derfor tilbyder vi at komme ud til kunden og gennemgå de forskellige løsningsmuligheder og den eventuelt eksisterende eltavle. På den måde finder vi altid den bedste ordning, uanset om du skal have en helt ny eltavle, udskiftning af eltavle eller enkelte komponenter i den eksisterende.

Kontakt os for at høre mere om muligheden for ny eltavle og udskiftning af eltavle

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed? Vi tilbyder rådgivning gennem hele forløbet, og det gælder også uforpligtende rådgivning, inden vi præsenterer det skræddersyede tilbud. Kontakt os på 98 38 06 66 for at høre mere.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os