Fordelingstavler

Rådgivning om og montering af fordelingstavler og hovedtavler

Få rådgivning og hjælp til fordelingstavler, uanset hvor i landet du er.

Hos Rebild Tavleteknik A/S producerer og rådgiver vi nemlig om driftssikre fordelingstavler og hovedtavler i alle størrelser i hele landet. Vi betjener desuden el-installatører med små og store opgaver og tilbyder desuden at stå for projektering ved større byggerier.

Giv os gerne et kald på +45 9838 0666, hvis du har spørgsmål til for eksempel vores fordelingstavler eller dine muligheder for hjælp til installation eller projektering. Vi tager gerne en uforpligtende snak eller giver et tilbud på dit projekt.

Det rette udstyr til fordelingstavler

Vi råder over alt det rette udstyr og værktøj til arbejde med fordelingstavler. Af den grund hjælper vi el-installatører i hele landet med reparationsopgaver og montering af fordelingstavle, hvor der kræves særligt værktøj, som den enkelte installatør ikke råder over. Vores egenproducerede fordelingstavler er udelukkende sammensat af EU godkendte komponenter i høj kvalitet, så du er garanteret en tavle af højeste standard.

Projektering ved installation af fordelingstavle

I forbindelse med nybyggeri tilbyder vi at stå for planlægning i samarbejde med projektets ingeniør eller arkitekt. Med mange års erfaring indenfor faget kender vi til alle potentielle faldgruber og finder den rette løsning til det givne projekt. Vores fagspecialister er klar til at rådgive gennem hele forløbet, og du kan altid kontakte os til en uforpligtende samtale om projektet.

Vi lægger stor vægt på at sætte os ind i vores kunders behov, og vores ekspertise rækker langt. Du kan også læse mere om vores ydelser inden for service af tavler, eltavler og styretavler.

Fordele ved vores fordelingstavler og service

  • Kvalitet med konkurrencedygtige priser
  • Dansk produktion
  • God service fra fagpersonale fra start til slut i forløbet
  • Fuld dokumentation ved projektets levering
  • Stor fleksibilitet
  • Garanti om alle lovkrav for dansk lovgivning

Anvendelse

  • Denne tavletype kan bruges i alt lige fra parcelhuse og store boligkomplekser til industrivirksomheder og sygehuse, samt større domiciler og kontoranlæg.

Komponent valg

  • Kapslinger fra: CUBIC, FIBOX, ISOflex
  • Komponenter fra: ABB, Schneider, Siemens

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til eller ønsker rådgivning om fordelingstavler, projektering og installation af fordelingstavler. Du kan altid få et gratis uforpligtende tilbud.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os